Web
Analytics

Beschikbaar voor virtuele adoptie

Virtuele adoptie is een belangrijke manier om de dieren van Usko's Nest Dog Shelter te helpen en hen veilig en gezond te houden en het voortbestaan van de shelter te garanderen. 

Niet alle dieren kunnen geadopteerd worden. Soms zijn ze te oud of niet voldoende hersteld van hun trauma's of verwondingen. 

Daarom is sponsoring zo belangrijk, zodat alle dieren toch de benodigde zorg kunnen krijgen.


 

Neem gerust contact op!

 

Wil je een bijdrage leveren aan Dalida's werk maar is het adopteren van een dier geen optie voor je? 

 

Sponsor dan een hond of een kat

 

- je kiest zelf welk dier

- je kiest zelf het maandelijkse sponsor bedrag

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

 


 De volgende honden wachten nog op een maandelijkse sponsor

Pirga

In 2017 werd Pirga als pup gevonden en groeide op bij Dalida en haar familie. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Pirga? 


Cherry

Cherry is gevonden in 2017 terwijl ze zich in een hol verstopte. Ze heeft 2 oogoperaties gehad. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Cherry?


Bost of Zutko (koosnaampje)

Bost is een zoon van Pronti en dus een broer van Cupa en Zule. Zij zijn geboren in 2010. Bost heeft lang haar en is een vriendelijke hond.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Bost?


Bijelko 

Bijelko, samen met zijn broer Burence gered in 2014 van een buurman die ze mishandelde en wilde doden. Helaas is Burence overleden op 22 juni 2022. Bijelko is een lekkere stevige luie knuffelbeer en heerlijk speels. 

Wil jij misschien zijn maandelijkse sponsor worden?


Brka

Brka is gered in Ilijas in december 2014, zij behoort tot de oudjes van Usko's Nest. Ze heeft veel gezondheidsproblemen gehad toen ze net gered was maar is hiervan hersteld. 

Wil jij misschien Brka's maandelijkse sponsor worden?


Teddy en Freddy 

Twee broers die in 2013 gered zijn toen het nog puppy's waren. Iemand had ze achter gelaten in een drukke straat zonder hun moeder toen Dalida ze in het oog kreeg. Ze waren uit hun doen en getraumatiseerd. Het zijn nu leuke honden met bijzondere karakters.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Teddy en Freddy worden?


Zuta

Toen Zuta gevonden werd zat ze onder de wonden en was getraumatiseerd. Ze is hersteld en dit prachtige meisje geworden. Zuta behoort tot de groep van oudjes bij Usko's Nest.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Zuta? 


Chappy

Chappy is jaren geleden van de straat gered toen hij nog een puppy was. Hij was uitgehongerd en doodsbang. Nu is hij uitgegroeid tot deze vriendelijke reus.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Chappy?


Vuk (Wolf)

In 2018 is Vuk als puppy gered nadat hij was aangereden door een auto en ernstige verwondingen had waaronder een gebroken kaak. Het heeft hem maanden gekost om hiervan te herstellen. Nu is hij een vrolijke en gezonde jongen.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Vuk?


Andy

Andy is gered in 2013 toen hij nog een puppy was. Hij leed aan demodex (huidziekte) en was in een dusdanige slechte conditie dat hij zijn staart is verloren aan deze ziekte. Hij is nu hersteld en een gezonde jongen maar zal altijd een speciaal dieet en medicatie nodig hebben om zo zijn chronische huidproblemen onder controle te houden. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Andy?


Bobo

In 2013 is Bobo als pup gered na een aanrijding waarbij hij zwaar gewond was geraakt aan zijn poten. Botten waren zichtbaar en het heeft maanden geduurd om te herstellen. Hij heeft nu een groot litteken en zijn poot is enigszins misvormd, maar hij is een vrolijke jongen. Hij behoort tot de oudere honden van Usko's Nest.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Bobo?


Dabo, Janje en Cupko

Dabo, Janje en Cupko, drie broers, zijn gered in 2014, zonder moeder toen ze minder dan een maand oud waren in een totaal verlaten gebied.

Dabo heeft constante dierenartszorg nodig vanwege zijn huidproblemen (demodex) en hij krijgt medicijnen voor zijn poten.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Dabo? 

 

 

Cupko

Omdat ze zonder hun moeder gevonden zijn, was het moeilijk om ze groot te brengen. Helaas gebeurt dit heel vaak in Bosnië, het achterlaten van puppy's in een verlaten gebied. Cupko is heel aanhalig en een vriendelijke hond.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Cupko worden?


De link naar de openbare Facebook-pagina

De link naar de besloten Facebook-pagina

De link naar veel achtergrond-informatie in het Engels.