Web
Analytics

Beschikbaar voor virtuele adoptie

Virtuele adoptie is een belangrijke manier om de dieren van Usko's Nest Dog Shelter te helpen en hen veilig en gezond te houden en het voortbestaan van de shelter te garanderen. 

Niet alle dieren kunnen geadopteerd worden. Soms zijn ze te oud of niet voldoende hersteld van hun trauma's of verwondingen. 

Daarom is sponsoring zo belangrijk, zodat alle dieren toch de benodigde zorg kunnen krijgen.


 

Neem gerust contact op!

 

Wil je een bijdrage leveren aan Dalida's werk maar is het adopteren van een dier geen optie voor je? 

 

Sponsor dan een hond of een kat

 

- je kiest zelf welk dier

- je kiest zelf het maandelijkse sponsor bedrag

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op!

 

 De volgende honden wachten nog op een maandelijkse sponsor


Olivia

Deze jonge hond Olivia is gered van de hongerdood in februari 2020. Ze was toen vel over been, verwaarloosd, slechte conditie en overal verwondingen. Na een lange tijd van herstel is ze nu dit mooie meisje geworden.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Olivia?


Cupa

En dit is Cupa één van Pronti's puppy's, geboren in 2010, die gebleven is. Cupa zelf behoort nu ook tot de oudjes van de shelter en ze is onder toezicht van de dierenarts nadat ze in april 2021 last kreeg van epileptische aanvallen.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Cupa?

 

Bost of Zutko (koosnaampje)

Bost is ook een zoon van Pronti en dus een broer van Cupa en Zule. Hij heeft lang haar en is een vriendelijke hond.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Bost?

Zule

Zule is een zoon van Pronti en dus een broer van Cupa en Bost. Hij heeft kort, zacht haar en Zule is een lekkere, mopperige oude jongen.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Zule?


Bella

Bella is gered in 2017 nadat een achterpoot gedeeltelijk afgerukt was door een auto. Haar herstel heeft maanden geduurd maar ze is nu volledig hersteld. Bella is een vrolijke en gezonde hond. Maanden van therapieën, medicatie, dierenartsbezoeken, slapeloze nachten hebben resultaat gegeven.

Wil jij misschien haar maandelijkse sponsor worden?


Bijelko 

Bijelko, samen met zijn broer Burence gered in 2014 van een buurman die ze mishandelde en wilde doden. Helaas is Burence overleden op 22 juni 2022. Bijelko is een lekkere stevige luie knuffelbeer en heerlijk speels. 

Wil jij misschien zijn maandelijkse sponsor worden?


Tiko

Tiko is gevonden als kleine pup in 2015 en had veel gezondheidsproblemen; zwaar gewonde pootjes en een neurologisch probleem en kreeg toen ook nog demodex (huidziekte). Hij is hersteld van zijn verwondingen maar zijn bewegingscoördinatie is blijvend beschadigd. Ook al is Tiko gehandicapt hij is speels en zit vol leven.

Wil jij misschien Tiko's maandelijkse sponsor worden?


Brka

Brka is gered in Ilijas in december 2014, zij behoort tot de oudjes van Usko's Nest. Ze heeft veel gezondheidsproblemen gehad toen ze net gered was maar is hiervan hersteld. 

Wil jij misschien Brka's maandelijkse sponsor worden?


Teddy en Freddy 

Twee broers die in 2013 gered zijn toen het nog puppy's waren. Iemand had ze achter gelaten in een drukke straat zonder hun moeder toen Dalida ze in het oog kreeg. Ze waren uit hun doen en getraumatiseerd. Het zijn nu leuke honden met bijzondere karakters.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Teddy en Freddy worden?


Mico

In 2016 is Mico gevonden door de vader van Dalida in een winkelcentrum. Mico is één van de honden die constante dierenartszorg en medicatie nodig heeft vanwege chronische gezondheidsproblemen. In 2017 kon hij plots niet meer lopen. Hij kon totaal niet meer bewegen en zijn achterpootjes leken verlamd. Na behandeling van de dierenarts, vitamines en medicatie is hij hiervan hersteld. Echter in 2019 kreeg hij een urineweginfectie waar hij erg ziek van is geweest. Ook al hoort hij zelf bij de oudere honden hij vindt het leuk om bij jonge honden als Wolf, Mirko en Nemirko te zijn. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Mico worden?


Zuta

Toen Zuta gevonden werd zat ze onder de wonden en was getraumatiseerd. Ze is hersteld en dit prachtige meisje geworden. Zuta behoort tot de groep van oudjes bij Usko's Nest.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Zuta? 


Boston

Boston is gevonden door de vader van Dalida in 2010 toen hij nauwelijks een maand oud was, en nu is hij dus één van de oudste honden van Usko's Nest. Boston is een vriendelijke reus en heeft in 2021 last van huidproblemen gehad. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Boston?


Chappy

Chappy is jaren geleden van de straat gered toen hij nog een puppy was. Hij was uitgehongerd en doodsbang. Nu is hij uitgegroeid tot deze vriendelijke reus.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Chappy?


Vuk (Wolf)

In 2018 is Vuk als puppy gered nadat hij was aangereden door een auto en ernstige verwondingen had waaronder een gebroken kaak. Het heeft hem maanden gekost om hiervan te herstellen. Nu is hij een vrolijke en gezonde jongen.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Vuk?


Linda is gereserveerd

Linda is gereserveerd voor virtuele adoptie!

Ongeveer 8 jaar geleden dook Linda op bij het huis van Dalida, totaal uit haar doen. Sindsdien verblijft ze bij Dalida.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Linda?


Andy is gered in 2013 toen hij nog een puppy was. Hij leed aan demodex (huidziekte) en was in een dusdanige slechte conditie dat hij zijn staart is verloren aan deze ziekte. Hij is nu hersteld en een gezonde jongen maar zal altijd een speciaal dieet en medicatie nodig hebben om zo zijn chronische huidproblemen onder controle te houden. 

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Andy?


Bijelka

Bijelka is gered toen ze als pup samen met haar moeder werd achtergelaten in een verlaten gebied. Beiden waren getraumatiseerd, haar moeder is hersteld en geadopteerd in Denemarken. Bijelka is nooit helemaal hersteld van haar trauma's en heeft nog steeds problemen met mensen. Met andere honden kan ze goed en is ze vriendelijk.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Bijelka? 


Bobo

In 2013 is Bobo als pup gered na een aanrijding waarbij hij zwaar gewond was geraakt aan zijn poten. Botten waren zichtbaar en het heeft maanden geduurd om te herstellen. Hij heeft nu een groot litteken en zijn poot is enigszins misvormd, maar hij is een vrolijke jongen. Hij behoort tot de oudere honden van Usko's Nest.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor worden van Bobo?


Dabo, Janje en Cupko

Dabo, Janje en Cupko, drie broers, zijn gered in 2014, zonder moeder toen ze minder dan een maand oud waren in een totaal verlaten gebied.

Dabo heeft constante dierenartszorg nodig vanwege zijn huidproblemen (demodex) en hij krijgt medicijnen voor zijn poten.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Dabo? 

 

 

Janje

Janje is één van de grote pluizige jongens. Hij is vriendelijk maar soms ook bazig. Hij heeft ook aan demodex geleden maar niet zo ernstig als Dabo.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Janje worden? 

Cupko

Omdat ze zonder hun moeder gevonden zijn, was het moeilijk om ze groot te brengen. Helaas gebeurt dit heel vaak in Bosnië, het achterlaten van puppy's in een verlaten gebied. Cupko is heel aanhalig en een vriendelijke hond.

Wil jij misschien de maandelijkse sponsor van Cupko worden?

Ze mogen natuurlijk ook alle drie tegelijk virtueel geadopteerd worden.


De link naar de openbare Facebook-pagina

De link naar de besloten Facebook-pagina

De link naar veel achtergrond-informatie in het Engels.