Web
Analytics

Dalida's vader Eldar Kozlic is overleden op 2 februari 2021. 

Zijn gezondheid kon niet langer op tegen de druk en de stress. 

🙏 Hij is overleden terwijl hij dieren redde. 🙏

Dalida over haar vader

 

🖤💙🖤

De erfenis en het werk van mijn vader zullen voortleven door mijn moeder en mij. Het hart van mijn vader was zo groot als de lucht en hij had de zuiverste ziel. Ik kan nog steeds niet accepteren dat hij er niet meer is.

Mijn vader wijdde zijn leven aan het redden en beschermen van dieren. Hij voerde eerst de honden en daarna at hij zelf pas, de gezondheid van onze dieren was zijn prioriteit, hij dacht na over alle mogelijke manieren om dieren te helpen. Hij offerde zijn medische carrière op om dieren te helpen, hij offerde later een juridische carrière op om dieren te blijven helpen, hij had moed en kracht om te vechten tegen het ex-systeem toen jagers dieren op straat doodden, hij had moed en kracht om tegen dit systeem te vechten en daarom werd hij bedreigd en achtervolgd door corrupte autoriteiten. Het kostte hem zijn gezondheid en het kostte hem uiteindelijk zijn leven.

Mijn vader wijdde zijn hele leven aan het redden van dieren, en alles wat hij ooit wilde was ze veilig houden. Het was onmogelijk te tellen hoeveel dieren en vooral honden hij heeft gered.

Sommige leden van deze groep hadden de gelegenheid hem te ontmoeten en zij kunnen je ook over hem vertellen.

We hadden verschillen in meningen en benaderingen van situaties, maar we stonden altijd achter elkaar.

Hij stierf terwijl hij honden beschermde en vocht voor hun veiligheid.

 

🖤💙🖤